YOZGAT / MERKEZ - Fatma Temel Turhan Ortaokulu

May

8. sınıf öğrencilerimize Güzel Sanatlar Lisesi hakkında tanıtım etkinliği düzenledik.

May

8. sınıf öğrencilerimize  Okul Müdürümüz Vedat DEMİREL ve Okul Rehber Öğretmenimiz A. Yeter KÖKER LGS hakkında gerekli bilgilendirmeleri yaptı.

May

Okulumuz 5.ve 6. Sınıf öğrencilerine Yozgat halk Sağlığı müdürlüğü Saglikli hayat merkezi tarafından

psikolog, çocuk gelişimi uzmanı ve sosyal çalışmacılar tarafından teknoloji bağımlılığı hakkında bilgi verildi.

Okulumuz rehberlik servisimizin de katkılarıyla düzenlenen programda güvenli internet kullanımı, teknoloji bağımlılığı, hakkında bilgiler verildi.

May

Yozgat YILDIZ KIZLAR İL 1.si  İREM SU BİÇER.

Yozgat YILDIZ KIZLAR İL 3. sü RÜVEYDA ELA SARI

Yozgat YILDIZ KIZLAR İL 4.sü ESRA ÇİMEN

Emeği geçen öğretmen veöğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okul kütüphanemize kitap bağışı yapmak isteyen velilerimize ve öğretmenlerimize duyurumuzdur.

Hedefimiz, öğrenci başına 10  kitap olacak şekilde kütüphanelerimizi zenginleştirmek olacaktır.