YOZGAT / MERKEZ - Fatma Temel Turhan Ortaokulu

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkle Deniz Zaferi'ni tüm öğretmen ve öğrencilerimizle beraber kutladık.

Şehitlerimize rahmet diliyoruz.

Mekanları cennet olsun...

Mrt

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu  www.meb.gov.tr internet adresinde yayımlanarak kamuoyu ile paylaşılmıştır.

Mrt

Okulumuz'da 12 Mart İstiklal Marşının Kabulu törenle kutlandı.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle okulumuzda deprem ve tahliye tatbikatı yapıldı.

Satranç küçükler okul takımımız il 1. si oldu.

Öğretmenimiz ve Öğrencilerimizi tebrik ederiz

Ock

Filistin için yardım kermesi düzenledik. Emeği geçen öğretmenlerimiz,velilerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz rehberlik servisimizin düzenlediği Şehitler Fen Lisesi gezimize tüm sekizinci sınıf öğrencilerimiz katıldı.

İlimizde bulunan ortaöğretim kurumlarının tanıtımı amacıyla yapılan gezide öğrencilerimiz Fen lisesini yerinde görüp merak ettikleri soruları sorma imkanı buldu.

Gezilerimizde bizi güleryüzle karşilayan, okul tanıtımı yapan rehber öğretmen ve okul idaresine çok teşekkür ederiz.

Öğretmenimiz Türkan GÖNÜL'e teşekkür ederiz.

Kas

Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi Okulumuzda öğrencilerimiz tarafından gezildi.

Kas

2022-2023 Eğitim-Öğretim Döneminde Fen Liselerine ve Nitelikli Liselere yerleşen öğrencilermizi tebrik ederiz.

Ekm

Öğrencilerimizle beraber etwinning panosu oluşturduk.

Konumuz Kağıdın Yolculuğu

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği toplantımızı yaptık.Katılım sağlayan öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

8. sınıf öğrencilerimize yönelik yapmış olduğumuz okul tanıtımlarında bu hafta Erdoğan Akdağ Fen Lisesinde idik.

May

8. sınıf öğrencilerimize Güzel Sanatlar Lisesi hakkında tanıtım etkinliği düzenledik.