YOZGAT / MERKEZ - Fatma Temel Turhan Ortaokulu

Bilal Şahin Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad. No59 66100 Merkez/YOZGAT
Vizyon
Misyon
MİSYONUMUZ Biz Fatma Temel Turhan İlköğretim Okulu Eğitimcileri olarak; çağdaş eğitim ortamlarında sürekli gelişen bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak ; eğitim-öğretim verdiğimiz öğrencilerimizin öğrendikleri bilgileri hayatının her alanında kullanabilmelerini,evrensel değerleri bulunduğu çağla bütünleştirebilmelerini ,bağımsız hareket edebilmelerini,karşılaştığı problemlere çözüm üretebilmelerini, kendi potansiyellerinin farkına varabilmeleri ve iletişim becerilerini etkili şekilde kullanabilmelerini sağlamak için varız.
07:40-12:50 13:00-18:10
Doğalgaz Kalorifer